Łap letnią okazję

W naszym Centrum konferencyjnym Adgar Plaza już dziś startujemy z gorącymi pakietami! Oferta jest ważna tylko do końca czerwca. Zapraszamy!

SPRAWDŹ

Szósta sala gratis

Dodatkowo przygotowaliśmy atrakcyjne pakietycateringowe dla Ciebie i Twoich gości już od 69 zł/os.

SPRAWDŹ

Oczyść swój umysł

Ponieważ zależy nam na jakości naszych usług, zadbaliśmy również o czystość powietrza w naszych salach. Dzięki temu uczestnicy Twoich szkoleń będą mogli zyskać jeszcze więcej niż przy standardowej ofercie.

SPRAWDŹ

Inspiracje

Wyjątkowe obrazy ozdobią foyer Centrum Konferencyjnego Adgar Plaza na mokotowie.

SPRAWDŹ

Spotkania świąteczne w naszym obiekcie

Święta Bożego Narodzenia coraz bliżej, dlatego już dziś przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkowe pakiety ze specjalnym wigilijnym menu. Serdecznie zapraszamy do zorganizowania swojego Christmas Party w naszych wnętrzach.

MENU I - 79 pln/os.

Bufet zimny

Mix kanapek dekoracyjnych na pieczywie tostowym – 2 sztuki / osobę

  • z jajkiem i kawiorem
  • z musem z tuńczyka
  • ze śledziem
  • z łososiem i łezką cytryny
  • z pastą z wędzonego pstrąga i zielonym pieprzem
  • z pastami serowymi i ziołowymi
  • z pieczonym schabem i kaparami

 

Przekąski zimne – 200 g/ osobę

  • Indyk w maladze faszerowany mixem prażonych papryk
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Śledź pod pierzynką z buraków
  • Tymbaliki rybne z pomidorkiem cherry
  • Ryba po grecku
  • Wybór pasztetów
  • Łosoś w galarecie podany na cytrynie

 

Bufet sałatkowy - 100 g/ osobę

  • Sałatka ziemniaczana ze śledziem, bobem i buraczkami
  • Sałatka z wędzonym łososiem i cytrusami
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  •  wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet słodki 100 g/ osobę

  • Piernik świąteczny 
  • Szarlotka
  • Makowiec

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

 MENU II - 99 pln/os.

Bufet zimny - 200 g/ osobę

  • Tymbaliki z karpia z pomidorkiem cherry
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Śledź pod pierzynką z buraków
  • Łosoś w galarecie podany na cytrynie
  • Indyk w maladze faszerowany mixem prażonych papryk
  • Karp po żydowsku w cytrynach
  • Ryba po grecku
  • Pasztet z dziczyzny z zielonym pieprzem

 

Bufet sałatkowy - 100 g/ osobę

  • Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem
  • Sałatka z cieciorki z pieczonym dorszem i sosem chili
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  • Ćwikła
  • Żurawina
  • Chrzan
  • Pieczywo: wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet ciepły

Zupy – 150 ml / osobę

  • Barszcz czerwony z uszkami

 

Dania główne – 200 g/ osobę

  • Szczupak panierowany w migdałach  
  • Okoń morski z sosem grzybowym i kasztanami
  • Kapusta wigilijna
  • Pierożki z kapustą i grzybami
  • Dodatki (2 do wyboru): ryż, dziki ryż, ziemniaki opiekane z tymiankiem i czosnkiem, pieczone słodkie ziemniaki, kopytka domowe, pęczak szafranowy

 

Bufet słodki 100 g/ osobę

  • Cynamonowy krem brulee
  • Makowiec
  • Piernik świąteczny

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

MENU III - 119 pln/os.

Bufet zimny - 300 g/ osobę

  • Łosoś nadziewany gruszką i daktylami
  • Tymbaliki z pieczonego szczupaka z zielonym groszkiem i anyżem
  • Terina z dorsza z pomarańczami i cynamonem
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Kurczak w maladze faszerowany daktylami
  • Mini ptysie z duszonymi pieczarkami i pieczonym sandaczem
  • Śledź w buraczkach na placuszku cytrynowym
  • Koktajl z raków z pikantnym dresingiem miętowym
  • Ryba po grecku
  • Wybór pasztetów

 

Bufet sałatkowy - 100 g / osobę

  • Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem
  • Sałatka z tuńczyka, fasoli czerwonej i kukurydzy
  • Sałatka z szafranowego pęczaku z wędzoną makrelą z pieczoną papryką
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  • Ćwikła
  • Żurawina
  • Chrzan
  • Pieczywo: wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet ciepły

Zupy – 150 ml/ osobę

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa krem z borowików z łazankami

 

Dania główne – 200 g/ osobę

  • Sandacz z sosem rakowo - winnym 
  • Schab faszerowany daktylami w sosie pomarańczowym
  • Wigilijna kapusta z grzybami leśnymi
  • Pierożki z kapustą i grzybami
  • Dodatki (2 do wyboru): ryż, dziki ryż, ziemniaki opiekane z tymiankiem i czosnkiem, pieczone słodkie ziemniaki, kopytka domowe, pęczak szafranowy

 

Bufet słodki - 100g / osobę

  • Piernik świąteczny
  • Brownie
  • Szarlotka
  • Makowiec

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, cz. porzeczka, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

MENU IV - 149 pln/os. 

Bufet zimny – 300 g/ osobę

  • Tatar z wędzonego halibuta z limonką i sokiem z klementynek
  • Terina z pieczonego łososia nadziewana mandarynkami 
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Łosoś faszerowany burakami karmelizowanymi w miodzie 
  • Schab faszerowany kurkami i czosnkiem
  • Pikantny tatar ze śledzia
  • Śledź na musie śmietanowym
  • Pasztet z dziczyzny z zielonym pieprzem
  • Karp po żydowsku
  • Pierś z gęsi nadziewana musem winogronowym z cynamonem
  • Tymbaliki z karpia z rodzynkami i cynamonem
  • Ryba po grecku

 

Bufet sałatkowy - 100 g / osobę

  • Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem
  • Sałatka z cieciorki z pieczonym dorszem i sosem chili
  • Sałatka ziemniaczana ze śledziem, bobem i buraczkami
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  • Ćwikła
  • Żurawina
  • Chrzan
  • Pieczywo: wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet ciepły

Zupy – 150 ml/ osobę

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Krem z grzybów z łazankami

 

Dania główne - 300 g/ osobę

  • Gęś pieczona w przyprawach korzennych
  • Pierożki z kapustą i grzybami podane z cebulką prażoną
  • Łosoś w kminie rzymskim
  • Karp w białym winie  i koperku
  • Wigilijna kapusta z grzybami leśnymi
  • Dodatki (2 do wyboru): ryż, dziki ryż, ziemniaki opiekane z tymiankiem i czosnkiem, pieczone słodkie ziemniaki, kopytka domowe, pęczak szafranowy

 

Bufet słodki - 150 g/ osobę

  • Piernik świąteczny
  • Sernik z białą czekoladą
  • Makowiec
  • Szarlotka
  • Brownie

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, cz. porzeczka, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

WARUNKI PAKIETÓW:

  • Pakiety obowiązują dla grup minimum 20-osobowych
  • Pakiety nie łączą się z innymi promocjami 
  • Przy spotkaniu do 3h - sala jest gratis
  • Przy spotkaniu powyżej 3h – rabat na wynajem sali 50%
  • W ofertę wliczone jest: jedzenie, zastawa, nakrycie, sprzęt bankietowy, dekoracja świąteczna bufetu, obsługa kelnerska

 

Szczegóły i rezerwacje: ck@adgar.pl

ZOBACZ RÓWNIEŻ

17/05/2017

Już dziś zarezerwuj nasze sale na godziny!

Serdecznie zapraszamy do rezerwowania naszych sal na godziny. Ofertą objętych jest aż 10 różnej wielkości sal typu Board Room i szkoleniowych.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w naszej polityce cookie.