Święta w Adgar Conference Group

Zorganizuj swoje spotkanie wigilijne z naszym specjalnym świątecznym menu. Zapraszamy!

SPRAWDŹ

Spotkania świąteczne w naszym obiekcie

Święta Bożego Narodzenia coraz bliżej, dlatego już dziś przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkowe pakiety ze specjalnym wigilijnym menu. Serdecznie zapraszamy do zorganizowania swojego Christmas Party w naszych wnętrzach.

MENU I - 79 pln/os.

Bufet zimny

Mix kanapek dekoracyjnych na pieczywie tostowym – 2 sztuki / osobę

  • z jajkiem i kawiorem
  • z musem z tuńczyka
  • ze śledziem
  • z łososiem i łezką cytryny
  • z pastą z wędzonego pstrąga i zielonym pieprzem
  • z pastami serowymi i ziołowymi
  • z pieczonym schabem i kaparami

 

Przekąski zimne – 200 g/ osobę

  • Indyk w maladze faszerowany mixem prażonych papryk
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Śledź pod pierzynką z buraków
  • Tymbaliki rybne z pomidorkiem cherry
  • Ryba po grecku
  • Wybór pasztetów
  • Łosoś w galarecie podany na cytrynie

 

Bufet sałatkowy - 100 g/ osobę

  • Sałatka ziemniaczana ze śledziem, bobem i buraczkami
  • Sałatka z wędzonym łososiem i cytrusami
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  •  wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet słodki 100 g/ osobę

  • Piernik świąteczny 
  • Szarlotka
  • Makowiec

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

 MENU II - 99 pln/os.

Bufet zimny - 200 g/ osobę

  • Tymbaliki z karpia z pomidorkiem cherry
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Śledź pod pierzynką z buraków
  • Łosoś w galarecie podany na cytrynie
  • Indyk w maladze faszerowany mixem prażonych papryk
  • Karp po żydowsku w cytrynach
  • Ryba po grecku
  • Pasztet z dziczyzny z zielonym pieprzem

 

Bufet sałatkowy - 100 g/ osobę

  • Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem
  • Sałatka z cieciorki z pieczonym dorszem i sosem chili
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  • Ćwikła
  • Żurawina
  • Chrzan
  • Pieczywo: wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet ciepły

Zupy – 150 ml / osobę

  • Barszcz czerwony z uszkami

 

Dania główne – 200 g/ osobę

  • Szczupak panierowany w migdałach  
  • Okoń morski z sosem grzybowym i kasztanami
  • Kapusta wigilijna
  • Pierożki z kapustą i grzybami
  • Dodatki (2 do wyboru): ryż, dziki ryż, ziemniaki opiekane z tymiankiem i czosnkiem, pieczone słodkie ziemniaki, kopytka domowe, pęczak szafranowy

 

Bufet słodki 100 g/ osobę

  • Cynamonowy krem brulee
  • Makowiec
  • Piernik świąteczny

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

MENU III - 119 pln/os.

Bufet zimny - 300 g/ osobę

  • Łosoś nadziewany gruszką i daktylami
  • Tymbaliki z pieczonego szczupaka z zielonym groszkiem i anyżem
  • Terina z dorsza z pomarańczami i cynamonem
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Kurczak w maladze faszerowany daktylami
  • Mini ptysie z duszonymi pieczarkami i pieczonym sandaczem
  • Śledź w buraczkach na placuszku cytrynowym
  • Koktajl z raków z pikantnym dresingiem miętowym
  • Ryba po grecku
  • Wybór pasztetów

 

Bufet sałatkowy - 100 g / osobę

  • Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem
  • Sałatka z tuńczyka, fasoli czerwonej i kukurydzy
  • Sałatka z szafranowego pęczaku z wędzoną makrelą z pieczoną papryką
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  • Ćwikła
  • Żurawina
  • Chrzan
  • Pieczywo: wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet ciepły

Zupy – 150 ml/ osobę

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Zupa krem z borowików z łazankami

 

Dania główne – 200 g/ osobę

  • Sandacz z sosem rakowo - winnym 
  • Schab faszerowany daktylami w sosie pomarańczowym
  • Wigilijna kapusta z grzybami leśnymi
  • Pierożki z kapustą i grzybami
  • Dodatki (2 do wyboru): ryż, dziki ryż, ziemniaki opiekane z tymiankiem i czosnkiem, pieczone słodkie ziemniaki, kopytka domowe, pęczak szafranowy

 

Bufet słodki - 100g / osobę

  • Piernik świąteczny
  • Brownie
  • Szarlotka
  • Makowiec

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, cz. porzeczka, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

MENU IV - 149 pln/os. 

Bufet zimny – 300 g/ osobę

  • Tatar z wędzonego halibuta z limonką i sokiem z klementynek
  • Terina z pieczonego łososia nadziewana mandarynkami 
  • Śledź z cynamonowym jabłkiem i rodzynkami
  • Łosoś faszerowany burakami karmelizowanymi w miodzie 
  • Schab faszerowany kurkami i czosnkiem
  • Pikantny tatar ze śledzia
  • Śledź na musie śmietanowym
  • Pasztet z dziczyzny z zielonym pieprzem
  • Karp po żydowsku
  • Pierś z gęsi nadziewana musem winogronowym z cynamonem
  • Tymbaliki z karpia z rodzynkami i cynamonem
  • Ryba po grecku

 

Bufet sałatkowy - 100 g / osobę

  • Carpaccio z pieczonych buraków z kozim serem
  • Sałatka z cieciorki z pieczonym dorszem i sosem chili
  • Sałatka ziemniaczana ze śledziem, bobem i buraczkami
  • Sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym

 

Dodatki

  • Ćwikła
  • Żurawina
  • Chrzan
  • Pieczywo: wybór bułeczek bankietowych

 

Bufet ciepły

Zupy – 150 ml/ osobę

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Krem z grzybów z łazankami

 

Dania główne - 300 g/ osobę

  • Gęś pieczona w przyprawach korzennych
  • Pierożki z kapustą i grzybami podane z cebulką prażoną
  • Łosoś w kminie rzymskim
  • Karp w białym winie  i koperku
  • Wigilijna kapusta z grzybami leśnymi
  • Dodatki (2 do wyboru): ryż, dziki ryż, ziemniaki opiekane z tymiankiem i czosnkiem, pieczone słodkie ziemniaki, kopytka domowe, pęczak szafranowy

 

Bufet słodki - 150 g/ osobę

  • Piernik świąteczny
  • Sernik z białą czekoladą
  • Makowiec
  • Szarlotka
  • Brownie

 

Bufet z napojami

Napoje gorące

  • Aromatyczna kawa
  • Wybór herbat Dilmah
  • Dodatki

 

Napoje zimne

  • Kompot wigilijny z suszonych owoców
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz, cz. porzeczka, grejpfrut )
  • Woda mineralna

 

 

WARUNKI PAKIETÓW:

  • Pakiety obowiązują dla grup minimum 20-osobowych
  • Pakiety nie łączą się z innymi promocjami 
  • Przy spotkaniu do 3h - sala jest gratis
  • Przy spotkaniu powyżej 3h – rabat na wynajem sali 50%
  • W ofertę wliczone jest: jedzenie, zastawa, nakrycie, sprzęt bankietowy, dekoracja świąteczna bufetu, obsługa kelnerska

 

Szczegóły i rezerwacje: ck@adgar.pl

ZOBACZ RÓWNIEŻ

17/05/2017

Już dziś zarezerwuj nasze sale na godziny!

Serdecznie zapraszamy do rezerwowania naszych sal na godziny. Ofertą objętych jest aż 10 różnej wielkości sal typu Board Room i szkoleniowych.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w naszej polityce cookie.