Buongiorno!

Dodaj szczyptę włoskiego klimatu do Twoich wakacyjnych wydarzeń. 40% rabatu na sale szkoleniowe i konferencyjne do końca sierpnia. Zapraszamy!

SPRAWDŹ

Szósta sala gratis

Dodatkowo przygotowaliśmy atrakcyjne pakiety cateringowe dla Ciebie i Twoich gości już od 69 zł/os.

SPRAWDŹ

Na zdrowie!

Zrelaksuj się i zadbaj o swój kręgosłup podczas konferencji, aby zebrać energię na cały dzień.

SPRAWDŹ

Wielkanocny powiew wiosny

Długo wyczekiwana wiosna przyniosła ze sobą słońce oraz propozycje spotkań wielkanocnych w Adgar Conference Group. Od symbolicznego poczęstunku po wystawny bankiet – dopasujemy odpowiednią oprawę do każdego rodzaju wydarzenia. Zapoznaj się z naszą świąteczną propozycją i świętuj razem z nami. Zapraszamy.

Warunki oferty:

  • przy każdej rezerwacji otrzymujesz -20% na wynajem sali
  • dodatkowo dla grup liczących od 50 do 99 osób oferujemy 10% zniżki na menu świąteczne. Przy grupach powyżej 100 osób rabat ten wzrasta do 15%
  • w ramach oferty zapewniamy: jedzenie, zastawę, drobną dekorację świąteczną bufetu oraz obsługę kelnerską


     

MENU I - 35,00 zł/os. netto

Zestaw jaj faszerowanych i garnirowanych
 (proponujemy łącznie mix, 5 szt./os.):

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane


 

MENU II – 75 zł/os. netto

Zestaw zimnych przekąsek
(proponujemy przekąski, łącznie 7 szt./os., sałatki 150 g/os., dodatki, wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Przystawki:

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekanechrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
medalioniki z wieprzowiny, białej kiełbasy z dodatkiem jabłek i ziołowych grzanek
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem

Sałatki:

ze świeżą rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
ziemniaczana z bekonem, jajkiem i cebulką, aromatyzowana octem winnym
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan

Desery:

wybór ciast – co najmniej 3 rodzaje (sernik, baba wielkanocna, mazurki)




MENU III 80 zł/os. netto

Zestaw zimnych przekąsek
(proponujemy przekąski, łącznie 8 szt./os., sałatki 150 g/os., dodatki, wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Przystawki:

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
 jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
medalioniki z wieprzowiny, białej kiełbasy z dodatkiem jabłek i ziołowych grzanek
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną,
pasztet z soczewicy z pomidorami i papryką

Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
ziemniaczana z bekonem, jajkiem i cebulką, aromatyzowana octem winnym
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła

Desery:

wybór ciast – 4 rodzaje (serniki, baba wielkanocna, mazurek, makowiec)




MENU IV – 80 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i danie gorące
(proponujemy danie gorące 100 g/os., przekąski łącznie 6 szt./os., sałatki 100 g/os., dodatki,
 wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Danie gorące:

biała kiełbasa po staropolsku – pieczona na rumiano, podana ze smażoną cebulką

Przystawki:

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
jajka i szczypiorku
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną, pasztet
z soczewicy z pomidorami i papryką
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem


Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła

Desery:

wybór ciast – 4 rodzaje (sernik, baba wielkanocna, mazurek, makowiec)

 



MENU V – 99 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące

(proponujemy 2 dania gorące łącznie 250 g/os., przekąski łącznie 6 szt./os. sałatki łącznie 100 g/os., dodatki,
wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Dania gorące:

plastry schabu przekładane żółtym serem i szynką podane w wiosennym sosie z zielonego groszku
krokiety nadziewane pieczarkami, jajem i serem

Przystawki:

półmiski jaj: faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
 jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
medalioniki z wieprzowiny, białej kiełbasy z dodatkiem jabłek i ziołowych grzanek
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną,
pasztet z soczewicy z pomidorami i papryką

Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
ziemniaczana z bekonem, jajkiem i cebulką, aromatyzowana octem winnym
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos tatarski

Desery:

wybór ciast – co najmniej 4 rodzaje (serniki, baby wielkanocne, mazurek)
 



MENU VI – 109 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące
 
(proponujemy: 3 dania gorące, łącznie 300 g/os, ewentualnie zamiennie na 2 dania gorące 200 g/os. i zupę 200 ml/os., oraz przekąski łącznie 6 szt./os., sałatki łącznie 100 g/os., dodatki, wybór ciast łącznie 100 g/os.,
owoce filetowane 80 g/os.)

Dania gorące:

biała kiełbasa po staropolsku – pieczona na rumiano, podana ze smażoną cebulką

lub zamiennie

biały barszcz z wędzonym boczkiem i jajkiem
roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie z gorgonzoli
krokiety nadziewane pieczarkami, jajem i serem

Przystawki:

półmiski jaj: faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
 jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną,
pasztet z soczewicy z pomidorami i papryką

Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos tatarski

Desery:

wybór ciast – co najmniej 4 rodzaje (serniki, baba wielkanocna, mazurek, makowiec)
owoce filetowane

 



MENU VII – 189 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące
(proponujemy 2 dania ciepłe z dodatkami łącznie 400 g/os., przekąski 6 szt./os., sałatki łącznie 100 g/os.,
dodatki oraz wybór ciast 100g/os.)

Dania gorące:

policzki wołowe w sosie z piwa, musztardy i czekolady
grillowany halibut z puree z kalafiora
gratin z ziemniaków i batatów z cukinią
komosa ryżowa z szalotką i orzechami włoskimi
bukiet surówek

Przystawki:

jajka zapiekane wypełnione runem leśnym podane na piasku bekonowym
przekąska z przepiórczych jaj, plastrów suszonej szynki, kiełków i pomidorków cherry
duet pasztetów: pasztet z dziczyzny z jałowcem, grzybami i rozmarynem, pasztet z gęsi i królika z pistacjami,
podane z sosem cumberland
mostek cielęcy z omletem, kaparami i suszonymi pomidorami
polędwiczki wieprzowe z musem śliwkowym, mascarpone, skropione winnym auszpikiem
carpaccio z łososia z czerwonym pieprzem, rukolą i oliwą cytrynową
krewetka tygrysia marynowana w sosie czosnkowym z chilli podawana na chutney z ananasa

Sałatki:

z pieczonymi w ziołach ziemniakami, chorizo, zielonego groszku z sosem jogurtowo-czosnkowym
z rukolą, marynowaną w winiaku wołowiną, gruszką, orzechami piniowymi i włoskimi skropiona dressingiem orzechowo-miodowym
z bobem, czerwoną cebulą, suszonymi pomidorami, kindziukiem czosnkowym i bazyliową oliwą
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos wiosenny

Desery:

wybór ciast – 5 rodzajów (serniki, baba wielkanocna, mazurek, pascha)
Panna Cotta z musem z mango




MENU VIII – 199 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące
(3 dania gorące z dodatkami łącznie 450 g/os. lub 2 dania gorące 350 g/os. i 1 zupa 200 ml/os., przekąski 6 szt./os., sałatki łącznie 100 g/os., dodatki, wybór ciast 100g/os.)

Dania gorące:

policzki wołowe w sosie z piwa, musztardy i czekolady
przegrzebki w sosie mandarynkowym ułożone na liściach grillowanej cykorii
grillowany halibut z puree z kalafiora

lub zamiennie zamiast 1 dania gorącego

zupa cytrynowa z dzikim ryżem, polędwiczkami z kaczki, trawą cytrynową
gratin z ziemniaków i batatów z cukinią
komosa ryżowa z szalotką i orzechami włoskimi
bukiet surówek

Przystawki:

jajka zapiekane wypełnione runem leśnym podane na piasku bekonowym
przekąska z przepiórczych jaj, plastrów suszonej szynki, kiełków i pomidorków cherry
duet pasztetów: pasztet z dziczyzny z jałowcem, grzybami i rozmarynem, pasztet z gęsi i królika z pistacjami,
podane z sosem cumberland
mostek cielęcy z omletem, kaparami i suszonymi pomidorami
polędwiczki wieprzowe z musem śliwkowym, mascarpone, skropione winnym auszpikiem
carpaccio z łososia z czerwonym pieprzem, rukolą i oliwą cytrynową


Sałatki:

z pieczonymi w ziołach ziemniakami, chorizo, zielonego groszku
 z sosem jogurtowo-czosnkowym
z rukolą, marynowaną w winiaku wołowiną, gruszką, orzechami piniowymi i włoskimi skropiona dressingiem orzechowo-miodowym
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos wiosenny

Desery:

wybór ciast – 5 rodzajów (serniki, baba wielkanocna, mazurek, pascha)
 


Wyślij zapytanie.

ZOBACZ RÓWNIEŻ

17/05/2017

Już dziś zarezerwuj nasze sale na godziny!

Serdecznie zapraszamy do rezerwowania naszych sal na godziny. Ofertą objętych jest aż 10 różnej wielkości sal typu Board Room i szkoleniowych.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w naszej polityce cookie.