Szósta sala gratis

Dodatkowo przygotowaliśmy atrakcyjne pakiety cateringowe dla Ciebie i Twoich gości już od 69 zł/os.

SPRAWDŹ

Oferta świąteczna

Zapraszamy do zorganizowania swojego spotkania wielkanocnego w naszych wnętrzach. Przy każdej sali -20% plus dodatkowe rabaty. Chcesz dowiedzieć się więcej?

SPRAWDŹ

Oczyść swój umysł

Ponieważ zależy nam na jakości naszych usług, zadbaliśmy również o czystość powietrza w naszych salach. Dzięki temu uczestnicy Twoich szkoleń będą mogli zyskać jeszcze więcej niż przy standardowej ofercie.

SPRAWDŹ

Wielkanocny powiew wiosny

Długo wyczekiwana wiosna przyniosła ze sobą słońce oraz propozycje spotkań wielkanocnych w Adgar Conference Group. Od symbolicznego poczęstunku po wystawny bankiet – dopasujemy odpowiednią oprawę do każdego rodzaju wydarzenia. Zapoznaj się z naszą świąteczną propozycją i świętuj razem z nami. Zapraszamy.

Warunki oferty:

  • przy każdej rezerwacji otrzymujesz -20% na wynajem sali
  • dodatkowo dla grup liczących od 50 do 99 osób oferujemy 10% zniżki na menu świąteczne. Przy grupach powyżej 100 osób rabat ten wzrasta do 15%
  • w ramach oferty zapewniamy: jedzenie, zastawę, drobną dekorację świąteczną bufetu oraz obsługę kelnerską


     

MENU I - 35,00 zł/os. netto

Zestaw jaj faszerowanych i garnirowanych
 (proponujemy łącznie mix, 5 szt./os.):

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane


 

MENU II – 75 zł/os. netto

Zestaw zimnych przekąsek
(proponujemy przekąski, łącznie 7 szt./os., sałatki 150 g/os., dodatki, wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Przystawki:

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekanechrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
medalioniki z wieprzowiny, białej kiełbasy z dodatkiem jabłek i ziołowych grzanek
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem

Sałatki:

ze świeżą rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
ziemniaczana z bekonem, jajkiem i cebulką, aromatyzowana octem winnym
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan

Desery:

wybór ciast – co najmniej 3 rodzaje (sernik, baba wielkanocna, mazurki)




MENU III 80 zł/os. netto

Zestaw zimnych przekąsek
(proponujemy przekąski, łącznie 8 szt./os., sałatki 150 g/os., dodatki, wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Przystawki:

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
 jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
medalioniki z wieprzowiny, białej kiełbasy z dodatkiem jabłek i ziołowych grzanek
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną,
pasztet z soczewicy z pomidorami i papryką

Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
ziemniaczana z bekonem, jajkiem i cebulką, aromatyzowana octem winnym
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła

Desery:

wybór ciast – 4 rodzaje (serniki, baba wielkanocna, mazurek, makowiec)




MENU IV – 80 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i danie gorące
(proponujemy danie gorące 100 g/os., przekąski łącznie 6 szt./os., sałatki 100 g/os., dodatki,
 wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Danie gorące:

biała kiełbasa po staropolsku – pieczona na rumiano, podana ze smażoną cebulką

Przystawki:

półmiski jaj faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
jajka i szczypiorku
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną, pasztet
z soczewicy z pomidorami i papryką
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem


Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła

Desery:

wybór ciast – 4 rodzaje (sernik, baba wielkanocna, mazurek, makowiec)

 



MENU V – 99 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące

(proponujemy 2 dania gorące łącznie 250 g/os., przekąski łącznie 6 szt./os. sałatki łącznie 100 g/os., dodatki,
wybór ciast łącznie 100 g/os.)

Dania gorące:

plastry schabu przekładane żółtym serem i szynką podane w wiosennym sosie z zielonego groszku
krokiety nadziewane pieczarkami, jajem i serem

Przystawki:

półmiski jaj: faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
 jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
medalioniki z wieprzowiny, białej kiełbasy z dodatkiem jabłek i ziołowych grzanek
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną,
pasztet z soczewicy z pomidorami i papryką

Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
ziemniaczana z bekonem, jajkiem i cebulką, aromatyzowana octem winnym
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos tatarski

Desery:

wybór ciast – co najmniej 4 rodzaje (serniki, baby wielkanocne, mazurek)
 



MENU VI – 109 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące
 
(proponujemy: 3 dania gorące, łącznie 300 g/os, ewentualnie zamiennie na 2 dania gorące 200 g/os. i zupę 200 ml/os., oraz przekąski łącznie 6 szt./os., sałatki łącznie 100 g/os., dodatki, wybór ciast łącznie 100 g/os.,
owoce filetowane 80 g/os.)

Dania gorące:

biała kiełbasa po staropolsku – pieczona na rumiano, podana ze smażoną cebulką

lub zamiennie

biały barszcz z wędzonym boczkiem i jajkiem
roladka drobiowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie z gorgonzoli
krokiety nadziewane pieczarkami, jajem i serem

Przystawki:

półmiski jaj: faszerowanych kolorowymi pastami
jaja garnirowane szynką, wędzonym łososiem i serem oraz zapiekane
jajeczna terrina z szynką, szpinakiem i nori
chrupiące rurki nadziane pastą jajeczną z pieczarkami i świeżymi ziołami oraz pastą z szynki,
 jajka i szczypiorku
kiełbaski frankfurterki w cieście francuskim posypanym sezamem
roladki ze świeżego ogórka wypełnione twarożkiem z rzodkiewką, koperkiem i szczypiorkiem
deska pasztetów własnego wypieku: wieprzowy z boczkiem, pasztet drobiowy z orzechami i żurawiną,
pasztet z soczewicy z pomidorami i papryką

Sałatki:

świeża rzodkiewką, zielonym ogórkiem, kiełkami, rzeżuchą i pomidorkami koktajlowymi
tradycyjna jarzynowa z majonezem
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos tatarski

Desery:

wybór ciast – co najmniej 4 rodzaje (serniki, baba wielkanocna, mazurek, makowiec)
owoce filetowane

 



MENU VII – 189 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące
(proponujemy 2 dania ciepłe z dodatkami łącznie 400 g/os., przekąski 6 szt./os., sałatki łącznie 100 g/os.,
dodatki oraz wybór ciast 100g/os.)

Dania gorące:

policzki wołowe w sosie z piwa, musztardy i czekolady
grillowany halibut z puree z kalafiora
gratin z ziemniaków i batatów z cukinią
komosa ryżowa z szalotką i orzechami włoskimi
bukiet surówek

Przystawki:

jajka zapiekane wypełnione runem leśnym podane na piasku bekonowym
przekąska z przepiórczych jaj, plastrów suszonej szynki, kiełków i pomidorków cherry
duet pasztetów: pasztet z dziczyzny z jałowcem, grzybami i rozmarynem, pasztet z gęsi i królika z pistacjami,
podane z sosem cumberland
mostek cielęcy z omletem, kaparami i suszonymi pomidorami
polędwiczki wieprzowe z musem śliwkowym, mascarpone, skropione winnym auszpikiem
carpaccio z łososia z czerwonym pieprzem, rukolą i oliwą cytrynową
krewetka tygrysia marynowana w sosie czosnkowym z chilli podawana na chutney z ananasa

Sałatki:

z pieczonymi w ziołach ziemniakami, chorizo, zielonego groszku z sosem jogurtowo-czosnkowym
z rukolą, marynowaną w winiaku wołowiną, gruszką, orzechami piniowymi i włoskimi skropiona dressingiem orzechowo-miodowym
z bobem, czerwoną cebulą, suszonymi pomidorami, kindziukiem czosnkowym i bazyliową oliwą
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos wiosenny

Desery:

wybór ciast – 5 rodzajów (serniki, baba wielkanocna, mazurek, pascha)
Panna Cotta z musem z mango




MENU VIII – 199 zł/ os. netto

Zestaw zimnych przekąsek i dania gorące
(3 dania gorące z dodatkami łącznie 450 g/os. lub 2 dania gorące 350 g/os. i 1 zupa 200 ml/os., przekąski 6 szt./os., sałatki łącznie 100 g/os., dodatki, wybór ciast 100g/os.)

Dania gorące:

policzki wołowe w sosie z piwa, musztardy i czekolady
przegrzebki w sosie mandarynkowym ułożone na liściach grillowanej cykorii
grillowany halibut z puree z kalafiora

lub zamiennie zamiast 1 dania gorącego

zupa cytrynowa z dzikim ryżem, polędwiczkami z kaczki, trawą cytrynową
gratin z ziemniaków i batatów z cukinią
komosa ryżowa z szalotką i orzechami włoskimi
bukiet surówek

Przystawki:

jajka zapiekane wypełnione runem leśnym podane na piasku bekonowym
przekąska z przepiórczych jaj, plastrów suszonej szynki, kiełków i pomidorków cherry
duet pasztetów: pasztet z dziczyzny z jałowcem, grzybami i rozmarynem, pasztet z gęsi i królika z pistacjami,
podane z sosem cumberland
mostek cielęcy z omletem, kaparami i suszonymi pomidorami
polędwiczki wieprzowe z musem śliwkowym, mascarpone, skropione winnym auszpikiem
carpaccio z łososia z czerwonym pieprzem, rukolą i oliwą cytrynową


Sałatki:

z pieczonymi w ziołach ziemniakami, chorizo, zielonego groszku
 z sosem jogurtowo-czosnkowym
z rukolą, marynowaną w winiaku wołowiną, gruszką, orzechami piniowymi i włoskimi skropiona dressingiem orzechowo-miodowym
pieczywo mieszane, także własnego wypieku na naturalnym zakwasie
chrzan
ćwikła
sos wiosenny

Desery:

wybór ciast – 5 rodzajów (serniki, baba wielkanocna, mazurek, pascha)
 


Wyślij zapytanie.

ZOBACZ RÓWNIEŻ

14/09/2018

A u nas niezły Meksyk!

W okresie jesiennym podgrzewamy temperaturę naszym nowym meksykańskim menu. Zapraszamy do organizowania konferencji w naszych wnętrzach. Pakiety już od 139 pln/os. netto.

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w naszej polityce cookie.